Kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie

Vaak wordt er over een schaamlipcorrectie gesproken, maar eigenlijk kunnen we beter spreken over een verkleining ervan. Vrouwen zijn beperkt met te grote schaamlippen, dit kan pijn veroorzaken bij verschillende dingen. Bij het vrijen, fietsen maar ook strakke kleding kan als erg oncomfortabel aanvoelen. Laatje bij kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie uitvoeren ben je snel pijnloos en kun je alles weer doen, de ingreep is niet ingewikkeld en wordt altijd door een vrouwelijke arts uitgevoerd. 

Kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie

Binnenste schaamlippen

Het kan voorkomen dat bij sommige vrouwen de binnenste schaamlippen erg ver uitsteken, dit heeft zich zo ontwikkeld in de puberteit. Maar tijdens een bevalling kan dit ook zijn gebeurd, normaal liggen de lange schaamlippen beschermd wat nu niet meer het geval is. Door bij kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie uit te laten voeren wordt dit met een eenvoudige ingreep opgelost. De behandeling duurt ongeveer een uur en wordt met een dagbehandeling uitgevoerd. Een plastisch chirurg bepaald hoeveel huid er weggenomen moet worden.

Herstel van de schaamlippen

Nadat de behandeling is uitgevoerd, zijn de schaamlippen erg pijnlijk en opgezwollen wat een dag later nog wat toeneemt. De eerste dagen kun je het beste met pijnstillers de pijn bestrijden, over het algemeen zijn de klachten na twee weken grotendeels verdwenen. Fietsen, paardrijden en vrijen wordt niet aangeraden binnen zes weken na de ingreep. De schaamlippen zijn nog even gevoelig als voor de behandeling, aan de wond sluiten wordt extra aandacht besteedt voor het cosmetisch eindresultaat. Ook de operatietechniek kan hieraan bijdragen hoe het geheel er weer uit komt te zien.

Posted in: Tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *